RAVINTOLA PÄYTÄ BY VALIO -KAMPANJAN TIETOSUOJASELOSTE

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi, jos osallistut, tai ystäväsi ilmoittaa sinut, Ravintola Pöytä by Valio -kampanjaan.

1. Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Valio Oy (y-tunnus 0116297-6), Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

2. Mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mihin tarkoituksiin?

Käsittelemme sinusta seuraavia, meille antamiasi henkilötietoja: nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, ikäsi, tiedot seurueesi koosta ja seurueen kokoonpanosta.

Ravintola Pöytä by Valio -illallistapahtumaan ja lounastapahtumman valittujen henkilöiden osalta käsittelemme myös tietoja ruoka-aineallergioista.

Käsittelemme henkilötietojasi Ravintola Pöytä by Valio - tapahtumaan osallistujien valitsemiseksi ja illallis- ja lounasarvonnan toteuttamiseksi. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täytäntöönpano sinun ja Valion välillä (osallistumalla kampanjaan sitoudut samalla sen sääntöihin).

3. Ketkä käsittelevät henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne työntekijämme, jotka ovat mukana järjestämässä Ravintola Pöytä by Valio -kampanjaa. Kyseisillä työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Keräämme henkilötietosi kumppanimme Nebula Oy:n tarjoaman ilmoittautumisjärjestelmän kautta, jota ylläpitää kumppanimme Bob the Robot Oy. Illallis- ja lounastapahtumaan osallistuvien henkilöiden allergiatiedot välitetään Ravintola Pöytä by Valio -ravintolan henkilöstölle.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi Ravintola Pöytä by Valio -kampanjan keston ja järjestämisen ajan. Poistamme henkilötietosi kahden viikon kuluessa sen jälkeen, kun kampanja on päättynyt, eli 9.6.2019. Kuva- ja/tai videomateriaali, jossa olet mukana, jää käyttöön Valion sosiaalisen median kanaviin, kuten Facebook, Youtube sekä valio.fi-sivustolle.

5. Henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva

Huolehdimme henkilötietojen tietoturvallisuudesta asianmukaisilla hallinnollisilla ja teknisillä suojaustoimilla. Olemme rajanneet henkilötietojen käsittelypiiriä niihin henkilöihin, joiden työtehtäviin kyseisten henkilötietojen käsittely kuuluu.

Valion käsittelemiä henkilötietoja sisältävät järjestelmät ja tietokannat sijaitsevat palvelimilla, joita Valio säilyttää lukituissa tiloissa, ja joihin on pääsy ainoastaan nimetyillä ja työtehtäviensä vuoksi pääsyyn valtuutetuilla henkilöillä. Valio on suojannut palvelimet ja tietoverkot asianmukaisella palomuurilla ja muilla teknisillä suojauksilla. Palvelintilat on suojattu kulunvalvontajärjestelmillä.

6. Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus:

• saada pääsy henkilötietoihisi (saada henkilötiedot itsellesi nähtäväksi sähköisessä tai muussa kirjallisessa muodossa);

• vaatia epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojesi oikaisemista tai niiden täydentämistä;

• vaatia henkilötietojesi poistamista; ja

• vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Sinun on esitettävä edellä mainittujen oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntösi kohdan 7 mukaisesti. Voimme pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi tai tarkentamaan pyyntöäsi ennen sen toteuttamista.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

7. Kehen voit ottaa yhteyttä?

Jos haluat toteuttaa edellä mainittuja oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä Valion tietosuojavastuulliseen sähköpostitse: privacy.office@valio.fi, puhelimitse +358 10 381 2185, tai postitse: Valio Oy Tietosuojavastuullinen, Meijeritie 6, 00370 Helsinki.