Ravintola Pöytä by Valio -kampanjan säännöt

Lue nämä säännöt huolellisesti. Ilmoittautumalla mukaan osoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi säännöt ja hyväksyt ne (mm. kohdassa 4.3. esitetyn peruutusmaksun).

Valio järjestää 11.2.2019 - 2.5.2019 Ravintola Pöytä by Valio -kampanjan. Kampanja on suunnattu 8 -16 hengen ryhmille, jotka haluavat viettää illan yhdessä tai lounaan, valmistaen ruokaa itse ja nauttimalla sen yhdessä pöydässä. Valio tarjoaa ryhmille tähän tilan, raaka-aineet sekä ammattilaiskokin avun.

Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

Kampanja-aika

Kampanja alkaa 11.3.2019 ja päättyy 26.5.2019.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

Osallistuminen ja voittajien valinta

4.1 Arvontaan osallistutaan seuraavasti:

Arvontaan ilmoittaudutaan kampanjasivulla www.valio.fi/poyta 11.3.-26.5.2019, jonka aikana Valio arpoo alla mainitun aikataulun mukaisesti osallistujat. Ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä puhelimitse, jolloin tarkennetaan mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä annetaan tarkemmat tiedot illasta tai lounaasta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian viimeistään yllä esitetyn ilmoittautumisajankohdan päätyttyä.

4.2 Ravintolailtoja arvotaan yhteensä enintään 40 kpl ja lisälounaita 8 kpl. Valio arpoo voittajat (1 ryhmä / vapaa ravintolailta tai lounas) kaikkien osallistujien kesken seuraavasti:

Voittajaryhmät arvotaan, kun ilmoittautuneita arvontaan on 40 per illallinen tai lounas, jotta voimme ilmoittaa päivän täyttymisestä ja jotta osallistujalla on aikaa hakea muita päiviä.

Jos arvontaan ilmoittautuneiden määrä on pienempi kuin 40 ilmoittautunutta/illallinen, suoritetaan arvonta seuraavan aikataulun mukaisesti:

Vk 11 pe 15.3 arvotaan viikon 13 ja 14 (30.3. -4.4.) osallistujat

Vk 13 pe 29.3 arvotaan viikon 16 (18. - 21.4.) osallistujat

Vk 14 pe 5.4 arvotaan viikon 17 (22. - 28.4.) osallistujat

Vk 15 to 11.4 arvotaan viikon 18 (29.4. - 5.5.) osallistujat

Vk 16 to 18.4 arvotaan viikon 19 (6.5. - 12.5.) osallistujat

Vk 17 pe 26.4 arvotaan viikon 20 ja 21 (13.5. - 26.5.) osallistujat

Ja lounaat seuraavasti:

Lounasryhmät arvotaan, kun ilmoittautuneita arvontaan on 40 per lounas, jotta voimme ilmoittaa päivän täyttymisestä ja jotta osallistujalla on aikaa hakea muita päiviä. Jos arvontaan ilmoittautuneiden määrä on pienempi kuin 40 ilmoittautunutta/lounas, suoritetaan arvonta seuraavan aikataulun mukaisesti:

VK 16 to 18.4. - Arvotaan 27.4. ja 28.4.
VK 17 pe 26.4. - Arvotaan 4.5. ja 5.5.
VK 18 pe 3.5. - Arvotaan 11.5., 12.5., 18.5., ja 26.5.

Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaa seuraavaan maanantai-iltaan mennessä, on Valiolla oikeus arpoa uusi voittaja.

4.3 Arvonnan voittajan peruutusoikeus ja peruutusmaksu

Arvonnan voittajalla on oikeus peruuttaa tilavaraus viimeistään kaksi viikkoa ennen varattua iltaa.

Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai arvonnan voittajat eivät ilmesty sovittuna iltana ravintolaan, Valiolla on oikeus veloittaa osallistujalta peruutusmaksu sata euroa (100 eur). Valio lähettää tästä osallistujalle laskun. Peruutusmaksu veloitetaan ruoka-ainehävikin minimoimiseksi. Lisäksi haluamme mahdollistaa mahdollisimman monen halukkaan osallistumisen yhteiseen iltaan.

Kampanjan tiedot

Paikka Ravintola Pöydästä on ryhmäkohtainen, eikä paikkaa voi luovuttaa toiselle ryhmälle, muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Valio ei vastaa osallistujille mahdollisesti muista syntyvistä kuluista kampanjaan liittyen. Valio ei vakuuta tilaisuutta eikä siihen osallistuvia.

Ravintola Pöytä by Valio -kampanjassa otetaan mahdollisesti kuva- ja/tai videomateriaalia, jossa kampanjaan osallistuvat saattavat esiintyä. Valio voi käyttää em. materiaalia Valion markkinoinnissa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Youtube sekä valio.fi-sivustolla.

Valio voi myös jakaa omissa sosiaalisen median kanavissaan sisältöä, jota osallistujat tekevät illastaan tai lounaastaan. Valio kontaktoi kuitenkin tässä tilanteessa henkilöitä ja pyytää erikseen lupaa heidän julkaisujen jakamiseen omissa kanavissaan.

Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Pöytä by Valio -tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:

Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt koskevat kaikkia kampanjan osallistujia. Nämä säännöt ja Valion niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. 
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä.